Strömlinjeformad arbetsprocess

Vi vill att du som kund ska bli helt nöjd med det arbete vi utför. Här kommer en kort guide om de olika stegen i processen från första kontakt till ett slutfört uppdrag.

  1. Första kontakt – Du kontaktar oss genom att ringa eller mejla oss med kort information om vad uppdraget gäller. Du hittar kontaktinformationen här (länk)!
  2. Bokning av besök – Beroende på uppdragets art och storlek bokar vi en tid för service/ installation alternativt ett möte för att gå igenom arbetet.
  3. Besök på plats – Tillsammans går vi igenom projektet och hittar rätt lösning. Detta sker oftast på platsen där arbetet skall utföras.
  4. Offert –Vi återkommer med en offert. I den finns förutom pris, och om så önskas, en plan för när arbetet kan påbörjas samt beräknas vara färdigt. När offerten har godkänts kan…
  5. Arbetet påbörjas – Vi drar igång arbetet. Hur lång tid det tar beror naturligtvis helt på projektets storlek samt övriga inblandade yrkesgrupper. Vi gör alltid vårt ytterst för att följa den plan som tidigare kommunicerats.
  6. Slutinspektion –Vi går igenom vad som gjorts när arbetet är klart. Vi lever på nöjda kunder och det är viktigt för oss att du känner att resultatet av arbetet matchar förväntningarna.

För mer frågor om vår arbetsprocess, är det bara att kontakta oss.