VVS i Göteborg med omnejd

Långedrag VVS är en rörfirma i Göteborg som drivs av Alexander Baroumas. Vi startade vår verksamhet år 2006 och har sedan dess utfört alla typer av rörläggningstjänster åt både företag och privatpersoner. Vi som arbetar på företaget är ett litet team som gör vårt yttersta för att tillfredsställa alla våra kunders behov och önskemål.

Som rörfirma i Göteborg utför vi alla typer av arbeten om relaterar till VVS. Här kommer lite exempel på tjänster vi utför:

  • Installation av värmepumpar
  • Installation av värmesystem
  • Installation och service av vatten- avloppssystem

Geografiskt arbetsområde
Vi har vår bas i Västra frölunda samt i Lindome, men vi utför uppdrag i hela Göteborg. Vi har naturligtvis firmabil, vilket gör att vi kan ta oss till alla platser i storstaden inom en förhållandevis kort tid.

Kundnöjdhet är viktigt för oss
Med oss bakom spakarna kan ni känna er helt trygga med att VVS arbetet utförs enligt gällande regler och rekommendationer. Vi använder endast produkter och installationsmaterial av hög kvalitet och med låg miljöpåverkan. Våra rörläggare lägger även stor vikt vid hållbarhet, funktion och estetik. Och det är av den anledningen som “Är inte ni nöjda, så är inte vi nöjda” är vårt motto.

Kontakta Långedrag VVS
Kontakta oss på 0739-62 53 13 . Vi svarar vardagar kl. 08.00–16.00. Utöver dessa tid når du oss på info@langedragsvvs.se . Vi försöker svara inom 24 timmar.